Подхождат ли ножовете на Bosch за мулти инструмент на Dewalt?
Подхождат ли ножовете на Bosch за мулти инструмент на Dewalt?

Видео: Подхождат ли ножовете на Bosch за мулти инструмент на Dewalt?

Видео: Подхождат ли ножовете на Bosch за мулти инструмент на Dewalt?
Видео: Мало кто знает об этой ФУНКЦИИ кромочного ФРЕЗЕРА! Не трать деньги, а сделай сам! 2024, Може
Anonim

Starlock Остриета

Подходящо ВСИЧКО мулти -резачки. Това включва Bosch , Fein, Makita, Metabo, Hitachi, Milwaukee, AEG, Einhell, Ryobi и Skil. DeWalt мулти - инструменти изисква адаптер

Съответно, пасват ли на Bosch многоинструменталните остриета на Erbauer?

Отговор: не прави не позволяват Аксесоари на Erbauer да се годни на Bosch многофункционални инструменти със звездно заключване.

Знайте също, ще паснат ли остриетата на Fein на DeWalt? Лошата новина е, че точно както сега, остриета няма да годни на DeWalt / Porter-Cable, Dremel, или Фейн Supercut острие монтира. Или ако разширената линия от по-силни инструменти и по-дълго остриетата ще съществуват само като специални инструменти за ниша, като Фейн Линията Supercut е днес на пазара в САЩ.

По същия начин се пита, взаимозаменяеми ли са остриетата с множество инструменти?

Мулти -инструменти (AKA осцилираща инструменти) са най-добрите инструменти за всички занаяти. Поради техните сменяеми остриета , те могат да се използват за различни задачи в дома и на работното място. От рязане на гипсокартон и подрязване на винтове, до шлайфане и шлайфане, има a острие да се справя с каквото и да било.

Ще паснат ли осцилиращите остриета на Bosch на Dremel?

Dremel излезе с 3 нови универсални осцилиращ мултиинструмент рязане остриета . Новото остриета , които се отличават с изрязани форми, са проектирани с два отделни интерфейса на адаптера. Поради това те годни Фейн, Bosch , Милуоки, Риджид, Макита и Рокуел осцилираща инструменти, както и Dewalt и Porter Cable.

Препоръчано: