Мога ли да използвам VLC на Chromebook?
Мога ли да използвам VLC на Chromebook?

Видео: Мога ли да използвам VLC на Chromebook?

Видео: Мога ли да използвам VLC на Chromebook?
Видео: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Може
Anonim

VLC , една от най-добрите безплатни програми за възпроизвеждане на локални медии, сега работи Chromebook и Chromeboxs. Потребители мога изтеглете го сега от уеб магазина на Chrome. Приложението работи с всички видео и аудио файлове, поддържани от други версии на VLC , включително MKV, DVD ISO файлове и FLAC.

Във връзка с това, можете ли да пускате филми на Chromebook?

Наслаждавайте се на видеоклипове във вашия браузър Chrome или Chromebook с помощта на Google Play Филми & TV разширение. Ако Вие използвате a Chromebook , можеш Изтегли филми да се гледам кога Вие нямате интернет връзка.

Освен това, как да добавя VLC плъгини към Chrome? За VLC плъгин за Chrome потребители: Отвори Chrome и напишете " хром :// плъгини " в браузъра, за да намерите VLC уеб плъгин . За VLC плъгин Потребители на Firefox: Отворете Firefox и щракнете върху Инструмент > Добавете -ons > Плъгини и превъртете надолу, за да намерите vlc уеб плъгин.

По подобен начин някой може да попита, можете ли да пускате музика на Chromebook?

Пусни музика на твоят Chromebook . Можете да пускате музика файлове и видеоклипове на вашия Chromebook или чрез мрежата. iTunes не работи Chromebook , но можеш добавете музика от iTunes към вашия Google Пусни музика библиотека.

Можете ли да играете MKV на Chromebook?

MKV контейнерите се поддържат, но ако аудиото в контейнера е кодирано в собствен кодек, няма да играй . Докато MKV може да не се играе от Chromebook медия по подразбиране играч , има три други начина да помогнете Вие гледам MKV филми на Chromebook тук.

Препоръчано: