Съдържание:

Кой калъф е по-добър от Lifeproof?
Кой калъф е по-добър от Lifeproof?

Видео: Кой калъф е по-добър от Lifeproof?

Видео: Кой калъф е по-добър от Lifeproof?
Видео: Top 13 iPhone 13/13 Pro Cases Drop Test! Most Durable Case in 2022? 2024, Може
Anonim

В Доказателство за живот Нууд е по-добре от хидрокостюма за кучета и кости, защото случай не пречи на достъпа до екрана на вашия iPhone. Доказателство за живот успя да направи това, като направи Nuud доста широк, така че ако имате проблеми с нормален iPhone 7, Nuud ще бъде по-лошо.

Впоследствие може също да се запитаме, по-добри ли са калъфите LifeProof от Otterboxes?

Силни обещания И двете Otterbox Защитник и Устойчив на живот Fre предлагат подобни обещания по отношение на защитата. Те твърдят, че предлагат защита срещу капки, мръсотия и прах, драскотини и други подобни. Животоустойчив калъф все пак има едно основно предимство пред Defender: защита срещу атмосферни влияния.

Второ, кой Otterbox е най-защитен? Най-добър като цяло: OtterBox CommuterSeries The OtterBox Commuter Series е работният кон на OtterBox подредба на делата. Предлага добър баланс на защита и добре изглежда и като цяло работи с различни телефони.

Освен това, нуждае ли се калъфът LifeProof от протектор за екран?

В LifeProof Fre е по-трудният случай asit има a предпазител за екран а Nuud не го прави. ние имам да споменем, че Доказателство за живот Нууд прави включва опция за инсталиране предпазител за екран . Опитахме се да монтираме стъкло предпазител за екран на нашия iPhone 6 Plus и не се представи много добре, така че не препоръчваме да го правите.

Какъв калъф за телефон е сравним с Otterbox?

Тези 5 калъфа ще предпазят от падане от 6 фута и ще имат някои страхотни функции, които не са налични с OtterBox Defender

  • Spigen Tough Armor – Ще харесате Spigencase, тъй като е доста тънък и секси.
  • Systm Chisel – Systm е по-нова марка защитен калъф, произведен от Incase.

Препоръчано: