Каква е версията на Microsoft Word на MAC?
Каква е версията на Microsoft Word на MAC?

Видео: Каква е версията на Microsoft Word на MAC?

Видео: Каква е версията на Microsoft Word на MAC?
Видео: Можно ли установить Microsoft Office на Mac? 2024, Може
Anonim

iWork Suite

Включени с вашия Mac е iWork Suite:Pages, Numbers и Keynote. Това са собствените алтернативи на Apple Word , Excel и PowerPoint.

Също така въпросът е каква е версията на Word на MAC?

Ако използвате Microsoft Word на твоят Mac , можете да запазите създадените от вас документи и да ги отворите в Pages, Apple дума процесор. Това е удобна функция за използване в случай, че нямате достъп до приложенията на Microsoft. Всеки Mac идва с приложения на Apple'siWork: Pages ( дума процесор), Numbers (електронна таблица) и Keynote (презентации).

По същия начин какво мога да използвам на Mac вместо Microsoft Word?

  1. Алтернативата на Apple на Office е iWork.
  2. OpenOffice от Apache е може би най-подобният на MicrosoftOffice по външен вид и дизайн.
  3. LibreOffice е пакет за производителност с отворен код, много подобен на Microsoft Office, който се предлага с текстов процесор, редактор на електронни таблици и създател на презентации.

Имайки предвид това, Mac има ли своя собствена версия на Word?

да Всички нови Macs сега имат Страници, Keynote и номера, предварително инсталирани безплатно, които са еквиваленти на Apple Word , Powerpoint и Excel.

Можете ли да получите Microsoft Word на MacBook?

Използвайте Microsoft Office за Mac. Така можеш използване Word , Excel и PowerPoint на Mac, точно както на компютър. macOS също предоставя вградена поддръжка за най-новата версия на Microsoft Exchange Server.

Препоръчано: