Може ли Samsung Smart Switch да се използва на всеки телефон с Android?
Може ли Samsung Smart Switch да се използва на всеки телефон с Android?

Видео: Може ли Samsung Smart Switch да се използва на всеки телефон с Android?

Видео: Може ли Samsung Smart Switch да се използва на всеки телефон с Android?
Видео: Как перенести данные c телефона Samsung Galaxy A31 на новое устройство 2024, Може
Anonim

Прави това от основно всеки телефон -включително захранвани с iOS iPhone . Това го прави чудесен инструмент за тези, които може да се интересуват от преминаване към телефон с Android . Интелигентен превключвател не работи само за тези, които се движат от iPhone до а галактика - съвместим е с Android , iOS, Windows Подвижен и дори BlackBerry.

Просто така, можете ли да използвате Samsung Smart Switch с Motorola?

Синхронизиране Motorola Данни към Samsung Използвайки Samsung Smart Switch Samsung Smart Switch позволява ти да прехвърляне на данни и приложения от стар телефон с Android да се новото устройство на Galaxy, като контакти, музика, снимки, календар, текстови съобщения, настройки на устройството и др.

Също така, какво е интелигентен превключвател на моя телефон с Android? Интелигентен превключвател е нещо, което ти дава на свобода да премествате вашите контакти, дори музика, а също и снимки, календар, текстови съобщения и също устройство настройки и още за вашия нов Galaxy устройство . Плюс това, Интелигентен превключвател е благословия, която ви помага да намерите любимите си приложения или дори да предложите някои подобни в Google Play.

Тук как използвате интелигентно превключване между телефони?

  1. Отворете Smart Switch на старото си устройство. Ако не е предварително инсталирано, уверете се, че приложението Samsung Smart Switch Mobile е инсталирано и на двете устройства.
  2. Настройте прехвърлянето.
  3. Прехвърляне на данни безжично.
  4. Отворете Smart Switch на новото си устройство.
  5. Свържете вашите устройства.
  6. Изберете какво да прехвърлите.
  7. Получете вашето съдържание.
  8. Вие сте готови.

Samsung Smart Switch прехвърля ли приложения?

Въведете Приложението Smart Switch на Samsung . USB прехвърляне работи с по-стари устройства Galaxy, работещи с Android 4.3 и по-нова версия, iOS 5 или по-нова версия и BlackBerry OS 7 или по-нова версия. Потребители на устройства с Android, които не са Galaxy мога изтеглете Приложение SmartSwitch което улеснява прехвърляне процес без USB кабел.

Препоръчано: