Съдържание:

Магазинът на Google Play има ли Microsoft Office?
Магазинът на Google Play има ли Microsoft Office?

Видео: Магазинът на Google Play има ли Microsoft Office?

Видео: Магазинът на Google Play има ли Microsoft Office?
Видео: Android приложения в Windows 11. Как установить Google Play в Windows 11? 2024, Може
Anonim

Microsoft Office пакетът най-накрая пристига на Chromebook чрез Google Play Store . Chromebook имат се появи като убедителна, рентабилна алтернатива на Windows лаптопи през последните години и те са особено способни сега, когато поддържат Windows приложения.

Тук безплатно ли е Microsoft Word в Google Play?

Смартфоните с Android вече могат да изтеглят и използват пълни версии на Word на Microsoft , Excel и PowerPoint Officeapps. Можете да изтеглите и трите приложения за Безплатно в Google Play Магазин.

По същия начин кое приложение е необходимо за отваряне на docx файл? Microsoft Word (версия 2007 и по-нова) е основната софтуерна програма, с която се използва отворен и редактирайте DOCX файлове . Ако ти имат по-ранна версия на Microsoft Word, можете да изтеглите безплатния пакет за съвместимост на Microsoft Office отворен , редактирайте и запазете DOCX файлове във вашата по-стара версия на MS Word.

Знайте също, безплатен ли е Microsoft Office за Android?

Офисът на Microsoft пакет за iPad, iPhone и Android е сега Безплатно . В изненадващ ход софтуерният гигант разтърсва мобилния си телефон офис стратегия за задържане на потребителите към документи на Word, Excel и PowerPoint. „Това не е пълна стратегическа промяна, а разширение на съществуващата стратегия.

Как да отворя документи на Word на Android?

Отваряне на Word.doc файл на Android:

  1. Намерете файла, който искате да отворите.
  2. Докоснете, за да отворите файла – ако бъдете подканени, отворете го в GoogleDrive или Google Документи, ако вече сте ги инсталирали.
  3. Вече можете да прочетете документа.
  4. За да го редактирате, докоснете малката икона на молив долу вдясно – сега ще редактирате файла.

Препоръчано: