Мога ли да използвам Google Документи на iPhone?
Мога ли да използвам Google Документи на iPhone?

Видео: Мога ли да използвам Google Документи на iPhone?

Видео: Мога ли да използвам Google Документи на iPhone?
Видео: Как скачать песни на iPhone! 2024, Може
Anonim

Вие мога създаване, преглед и редактиране на документи в Google , както и Microsoft Word® файлове , с Гугъл документи приложение за iPhone andiPad.

В тази връзка безплатни ли са Google Документи на iPhone?

В Гугъл документи приложението е Безплатно за да изтеглите и инсталирате на вашия iPhone . Гугъл документи поддържа формати docx,.docm.dot,.dotx,.dotm,.html, обикновен текст (.txt),.rtf и andodtfile – всички от които са съвместими с MicrosoftWord, Open Office и други приложения за текстообработка.

Човек може също да попита, има ли приложение за Google Docs? Гугъл документи е на Google поеме на текстообработваща програма и а конкурент на приложения като Microsoft Word или страниците на Apple. Освен това, Google предоставя роден приложения за създаване, редактиране и четене на елементи в Гугъл документи за iPhone, iPad и Android устройства.

Освен това, мога ли да създам документ на моя iPhone?

Създайте файл На вашия iPhone или iPad, отворете Google Документи , Таблици или Слайдове. Изберете дали да използвате шаблон или създават нов документ , електронна таблица или презентация. Ако ти създават нов файл, ще трябва да въведете име за вашия документ , електронна таблица или презентация, след което докоснете Създайте.

Можете ли да използвате Google Таблици на iPhone?

Google Таблици е на Google последен опит за пускане Вие достъп до техния онлайн електронни таблици apponyour iPhone или iPad. За жалост, Google Sheet , понастоящем внедрен, не е толкова добър, колкото приложението на Microsoft или Apple.

Препоръчано: