Съдържание:

Как да прехвърля моята iTunes библиотека към моя Samsung Galaxy Tab?
Как да прехвърля моята iTunes библиотека към моя Samsung Galaxy Tab?

Видео: Как да прехвърля моята iTunes библиотека към моя Samsung Galaxy Tab?

Видео: Как да прехвърля моята iTunes библиотека към моя Samsung Galaxy Tab?
Видео: Настя и сборник весёлых историй 2024, Може
Anonim

Как да копирате iTunes музика на Android ръчно

  1. Създайте нова папка на вашия работен плот.
  2. Копирайте музика файлове към прехвърляне в новата папка.
  3. Свържете устройството си с Android към компютъра с USB кабел.
  4. Придвижете се до хранилището на устройството си с Android на компютъра си и копирайте, поставете или плъзнете и пуснете музика папка.

Освен това, мога ли да използвам iTunes на моя таблет Samsung?

Не. iTunes софтуерът не е съвместим с а таблет Samsung . Само устройства с iOS, като iPhone, iPad или iPod touch. Работи с Android, така че не iTunes версията е налична за него.

По същия начин, как мога да прехвърля моята iTunes библиотека на моя телефон с Android? Свържете своя телефон към вашия компютър с USB кабел. Отворете Windows Explorer и намерете iTunes папка на вашия компютър. Плъзнете и пуснете го във вашия устройства музикална папка за копирайте файлове върху Вашият телефон . В музиката ще се вижда в избраното от вас приложение за музикален плейър веднъж трансферът завършено е.

Също така знам, мога ли да играя iTunes на Samsung Galaxy?

Easy Phone Sync означава хора мога сега се наслаждавайте на техните iTunes съдържание на а Самсунг Галакси телефон. Нещо повече е, че това е наистина лесно за тях и буквално отнема пет минути, за да го направят.“Easy Phone Sync е достъпно за изтегляне сега както за PC, така и за Mac, заедно с приложение за Samsung устройства с Android.

Мога ли да сложа iTunes на android?

Вие мога сега изтеглете или предавайте поточно своя iTunes библиотека към вашата Android телефон. И трябва да преминете през процеса само веднъж. След първоначалното качване , всяка музика, изтеглена на вашия компютър-от iTunes , Amazon, или някъде другаде - ще се появяват във вашия базиран в облак акаунт в GoogleMusic.

Препоръчано: