Водоустойчив ли е Samsung Galaxy Gear 2?
Водоустойчив ли е Samsung Galaxy Gear 2?

Видео: Водоустойчив ли е Samsung Galaxy Gear 2?

Видео: Водоустойчив ли е Samsung Galaxy Gear 2?
Видео: Обзор: Apple Watch vs Samsung Gear 2 2024, Април
Anonim

Официално рейтингът IP68 означава Предавка S2 може да издържи на дълбочина на водата от 1,5 метра за до 30 минути. За всички намерения и цели обаче и двете Предавка S и по-нови Предавка S2 са “ водоустойчив ” достатъчно, за да ги носите, когато се къпете, плувате или дори карате с шнорхел.

Относно това, можеш ли да плуваш с приспособлението 2?

Най-добрият отговор: Да, Samsung Gear Fit2 Pro е водоустойчив. Неговият рейтинг 5 ATM означава това мога оцеляват до 50 метра потапяне във вода и мога да се използва докато плуване.

Знайте също, водоустойчив ли е часовникът Galaxy? В Galaxy Watch Също така е водоустойчив до 50 метра за десет минути и може да се използва за проследяване на по-дълги дейности на плитко вода , като плуване. Apple Гледам също има a водоустойчивост рейтинг от 50 метра и може да записва сесии по плуване. И Samsung Предавка Спорт гледам има тази оценка.

Хората също питат водоустойчив ли е Galaxy Gear?

Часовникът е водоустойчив и може да се носи и на плуване. Подобно на предишните смарт часовници на Samsung, галактика Watch ще работи с Tizen OS, операционната система за смарт часовник на Samsung. В галактика Часовникът има AMOLED дисплей и "военна степен на издръжливост".

Може ли ip68 да се използва за плуване?

Докато фитнес лента или смарт часовник с IP68 рейтинг мога да се носи по време на джогинг в дъжд или миене на съдове, IP рейтинги направи не взема под внимание налягането на водата. Следователно IP рейтингите не са показателни за способността на устройството да бъде използван по време на водни дейности като напр плуване.

Препоръчано: