Кои са конкурентите на Sunglass Hut?
Кои са конкурентите на Sunglass Hut?

Видео: Кои са конкурентите на Sunglass Hut?

Видео: Кои са конкурентите на Sunglass Hut?
Видео: 6.Zero | Business Meeting | Première 2024, Може
Anonim

Sunglass Hut's Горна част конкуренти включва Specsavers, Arcadia, Secret Sales и Adore Me. Хижа за слънчеви очила е дизайнер и търговец на дребно на слънчеви очила за мъже и жени. Specsavers е търговец на дребно на очила, слънчеви очила и контактни лещи за мъже, жени и деца. Arcadia Group е мултинационална компания за търговия на дребно.

Кои са конкурентите на Luxottica?

Конкурентите на Luxottica на Luxottica Горна част конкуренти включват PairEyewear, The TJX Companies, Warby Parker и Vera Bradley. Луксотика е дизайнер, производител и дистрибутор на първокласни модни, луксозни и спортни очила с високо качество.

Освен това Luxottica притежава ли Warby Parker? Уорби Паркър проектира своя продукт вътрешно и продава директно на потребителите чрез своя уебсайт и магазини. Компанията си поръчва собствен материали, като ацетат, от Италия и след това произвежда рамки в същите китайски фабрики като конкуренти като напр. Луксотика.

Следователно кои марки са собственост на Luxottica?

Като вертикално интегрирана компания, Луксотика проектира, произвежда, разпространява и продава на дребно своите очила марки , включително LensCrafters, Sunglass Hut, Apex bySunglass Hut, Pearle Vision, Sears Optical, Target Optical, план за грижа за Eyemedvision и Glasses.com. Най-известен е марки са Ray-Ban, Persol и Oakley.

Gucci е собственост на Luxottica?

Не. Луксотика не собствен на Gucci марка, нито произвеждат Gucci износване на очите. The Gucci марката е притежавани от френския доставчик на луксозни стоки, The Kering Group.

Препоръчано: