Съдържание:

Как да свържа моя Fitbit blaze към моя iPhone чрез Bluetooth?
Как да свържа моя Fitbit blaze към моя iPhone чрез Bluetooth?

Видео: Как да свържа моя Fitbit blaze към моя iPhone чрез Bluetooth?

Видео: Как да свържа моя Fitbit blaze към моя iPhone чрез Bluetooth?
Видео: How to Charge a Fitbit Blaze Smart Watch 2024, Може
Anonim

RobertoME

  1. На Вашият телефон, отидете на Настройки > Bluetooth и изберете Блейз (На iPhone ) или Блейз (Класически) (на Android и телефони с Windows).
  2. Уверете се Блейз е на около 20 фута от Вашият телефон.
  3. Под Настройки вкл Блейз , потвърдете това Bluetooth Classic е настроен на " чифт ."

Също така трябва да знаете защо моят Fitbit Blaze няма да се свърже с Bluetooth?

Отидете на Настройки > Bluetooth и завъртете Bluetooth изключване и обратно. Отвори Fitbit ап. Ако твоят Fitbit устройството не се синхронизира, рестартирайте го. Ако твоят Fitbit устройството все още не се синхронизира, премахнете всички останали Fitbit устройства от вашия акаунт и от списъка на свързан Bluetooth устройства на телефона си и опитайте да синхронизирате.

fitbit blaze работи ли с iPhone? В Fitbit Blaze ще бъде съвместим с Android, iOS и устройства с Windows. Но дали искате да замените своя Fitbit Таксувайте HR или Surge за Блейз ? Но ако надграждате от Charge HR или предишна Fitbit устройства, на Блейз трябва да е на радара ви. Вижте най-добрите снимки от CES 2016!

В тази връзка, как да свържа моя Fitbit blaze към Bluetooth?

Докоснете екрана, след което докоснете Bluetooth Класика за поставяне на часовника сдвояване режим. На вашето устройство с Android отидете на устройството Bluetooth настройки и потърсете Блейз . Според приложението трябва да се показва като Блейз (Класически). Докоснете го и завършете сдвояване процес.

Какво означава Bluetooth Classic на fitbit blaze?

И двете Блейз amd the Surge имат два вида Bluetooth , Класически и ниска енергия. Ниска енергия е използвани за синхронизиране на Fitbit и известия. Класиката е използва се само за управление на музика. BT с ниска енергия е сдвоени от приложението и Класиката е сдвоени в настройките за BT на телефоните.

Препоръчано: