Може ли Skype бизнесът да се свърже със Skype?
Може ли Skype бизнесът да се свърже със Skype?

Видео: Може ли Skype бизнесът да се свърже със Skype?

Видео: Може ли Skype бизнесът да се свърже със Skype?
Видео: Necip - “112” / Неджип - "112" (Official Video), 2021 2024, Може
Anonim

Да ти мога лесно достигайте до колегите си, бизнес партньори или клиенти, които използват Skype за Бизнес , комуникационната платформа на Microsoft, предназначена за корпоративния свят. Да се свържете се с хора, които използват Skype за Бизнес , Вие ще нужда: Най-новата версия на Skype.

Тук мога ли да използвам Skype за бизнес с обикновен Skype?

Microsoft Skype за бизнес поддържа връзка с потребителската версия на Skype . Skype потребители мога също добавете Skype за бизнес потребители към техния списък с контакти. Skype за бизнеса и Skype потребители ще да можете да общувате с помощта на незабавни съобщения, да виждате присъствието на другия, и инициирайте аудиоповиквания.

По същия начин, как да добавя Skype контакти към Skype за бизнес? Добавете външен контакт (някой, който не е във вашата организация или използва Skype)

  1. В Skype за бизнеса изберете иконите за контакти, както е показано по-долу.
  2. Въведете имейл адреса на лицето.
  3. Щракнете с десния бутон върху контакта, който току-що добавихте, и изберете Вижте ContactCard.
  4. Изберете Добавяне.
  5. Сега можете да въведете допълнителна информация за лицето.

По същия начин се пита, можете ли да се присъедините към Skype за бизнес среща без Skype?

В Skype за бизнес Уеб приложението позволява на гост потребители (не-UCSD персонал), които нямат пълна версия на Skype за бизнеса да участват в Skype за бизнес срещи . A насрочено среща се изисква - гостите не могат присъединяване без покана.

Може ли Skype за бизнес да комуникира с обикновен Skype?

Да ти мога лесно достигайте до колегите си, бизнес партньори или клиенти, които използват Skype за бизнеса , на Microsoft комуникация платформа, предназначена за корпоративен свят. Вашият Skype акаунт, за да бъде свързан с акаунт в Microsoft. Вие мога вижте дали акаунтът ви е свързан с акаунт в Microsoft в настройките на акаунта ви.

Препоръчано: