Съдържание:

Законен ли е Malwarebytes за Mac?
Законен ли е Malwarebytes за Mac?

Видео: Законен ли е Malwarebytes за Mac?

Видео: Законен ли е Malwarebytes за Mac?
Видео: Защитите свой Mac с помощью Malwarebytes [Спонсорство] 2024, Април
Anonim

Да, безопасно е, но не бих препоръчал изтегляне malwarebytes . Malwarebytes е антивирусна вещица, на която се вярва, но на a mac не е необходимо, изключително трудно е да се заразите с вирус mac така че не си губете времето! Malwarebytes е изключително полезен за a Mac . Macs може и получава зловреден софтуер.

По същия начин се пита дали Malwarebytes е безопасен и легитимен?

Някои от тези доставчици на антивирусен софтуер за измама стигат дотам, че се застъпват за премахването на MBAM. Лесно е да попаднете на този тип тактики на плашене, но няма за какво да се притеснявате, когато става въпрос за Malwarebytes . Така че, за да бъде ясно, Malwarebytes е законно и легитимно софтуерно приложение за анти-зловреден софтуер.

къде е Malwarebytes на моя Mac? Щракнете върху на Намира се икона на стартовия панел в Докинг секция на Вашият работен плот. намирам Malwarebytes икона в изскачащ прозорец на Launchpad. Кликнете върху на икона за отваряне Malwarebytes за Mac . Щракнете върху Malwarebytes от горе вляво на Вашият екран > щракнете върху About Malwarebytes от падащо меню.

Освен това, имам ли нужда от защита от злонамерен софтуер на моя Mac?

Mac компютри имат дълго се радваше а репутация, че е по същество имунизирана срещу вируси и други видове зловреден софтуер . на Apple построен- в система за сигурност прави а разумна работа по поддържане зловреден софтуер в залива, но ти Трябва все още помислете за усилване защита чрез инсталиране на антивирусна програма софтуер.

Кой е най-добрият анти-зловреден софтуер за Mac?

Най-добрият антивирус за Mac за 2019 г

  • 1 Intego Mac Internet Security X9.
  • 5 ESET Cyber Security за Mac.
  • 2 Bitdefender Antivirus за Mac.
  • 6 Airo Antivirus за Mac.
  • 3 Norton 360 Standard за Mac.
  • 7 Trend Micro Antivirus за Mac.
  • 4 Sophos Home Premium за Mac.
  • 8 Kaspersky Internet Security за Mac.

Препоръчано: