Мога ли да използвам същия акаунт в WhatsApp на iPhone и iPad?
Мога ли да използвам същия акаунт в WhatsApp на iPhone и iPad?

Видео: Мога ли да използвам същия акаунт в WhatsApp на iPhone и iPad?

Видео: Мога ли да използвам същия акаунт в WhatsApp на iPhone и iPad?
Видео: 10 СЕКРЕТОВ WHATSAPP О КОТОРЫХ ВЫ НЕ ЗНАЛИ | СЕКРЕТНЫЕ ФУНКЦИИ | IPHONE И ANDROID 2024, Април
Anonim

WhatsApp разработва нова система, която позволява да използване на същия акаунт в WhatsApp на повече устройства, на същото време! Вашата основна WhatsApp акаунт На Ай Пад (когато приложението ще да бъде наличен), без да го деинсталирате от вашия iPhone . В същия акаунт в WhatsApp на iOS и устройства с Android.

По отношение на това, възможно ли е да се използва WhatsApp на две устройства?

Вашият WhatsApp акаунтът може да бъде потвърден само с един номер устройство . Ако имате телефон с две SIM карти, моля, имайте предвид, че все пак трябва да изберете един номер, с който да потвърдите WhatsApp . Няма опция да имаш WhatsApp сметка с две телефонни номера.

По същия начин мога ли да използвам WhatsApp на телефона и таблета си едновременно? Вие мога сега използване на същият WhatsApp номер на две телефони , едновременно . WhatsApp Мрежата обикновено е ограничена до настолен компютър или лаптоп и не може да се използва на a таблетка . Просто отворете браузър, натиснете "web". WhatsApp .com' и сдвоете своя смартфон с QR кода, който се показва на екрана.

Също така знайте, може ли WhatsApp да се използва на iPad без iPhone?

За съжаление не е достъпно за Ай Пад потребители все пак iPhone потребители може да използва то. Това е така, защото WhatsApp изисква телефонен номер. В следния метод вие мога Инсталирай WhatsApp На iPad без iPhone или джейлбрейк. Вие ще имате нужда от Mac или PC, за да следвате този метод.

Можете ли да поставите WhatsApp на iPad?

Няма официален WhatsApp приложение, достъпно за Ай Пад , но има решение. Ето как да инсталирам и използвайте WhatsApp на iPad . Тъжното е, че приложението е достъпно само за iPhone. Няма един за Ай Пад или iPod touch.

Препоръчано: