Как мога да използвам WhatsApp на iPad WiFi?
Как мога да използвам WhatsApp на iPad WiFi?

Видео: Как мога да използвам WhatsApp на iPad WiFi?

Видео: Как мога да използвам WhatsApp на iPad WiFi?
Видео: ❓Отваливается Wi-Fi на iOS 16.1? Есть решение! #shorts #ios16 #iphone 2024, Може
Anonim

Официално не можете като WhatsApp е само за iPhone и други мобилни телефони. Въпреки това можете използвайте WhatsApp oniPad използвайки своя уеб страх. Отворете сафари и отворете WhatsApp Web и сканирайте кода с помощта на вашия WhatsApp приложение, инсталирано на телефона ви и ще имате достъп до вашия WhatsApp.

Освен това, можете ли да поставите WhatsApp на iPad?

Няма официален WhatsApp приложение, достъпно за Ай Пад , но има решение. Ето как да инсталирам и използвайте WhatsApp на iPad . Тъжното е, че приложението е достъпно само за iPhone. Няма един за Ай Пад или iPod touch.

Също така, можете ли да използвате WhatsApp на iPad без телефон? За съжаление не е достъпно за Ай Пад потребители, но потребители на iPhone може да използва то. Това е така, защото WhatsApp изисква а телефон номер. По следния метод можеш Инсталирай WhatsApp на iPad без iPhone или джейлбрейк. Ти ще се нуждаете от Mac или PC, за да следвате този метод.

По същия начин хората питат, можете ли да използвате WhatsApp само на Wifi?

Whatsapp използва интернет за съобщения, но изисква телефонен номер, за да го регистрира. Потребители на таблети с само wifi може все още се регистрирайте и активирайте WhatsApp на тяхното устройство в няколко прости стъпки, стига да имат телефон и номер и дори не е необходимо този телефон да е смартфон.

Мога ли да използвам WhatsApp на таблета си?

Ако искате да станете част от тази огромна общност, но не притежавате смартфон, тогава има добри новини за вас. WhatsApp може да бъдат инсталирани на компютри и таблетка устройства (включително iPad). Вие мога следвайте инструкциите по-долу и бъдете част от безплатното приложение за съобщения. ние ще , обаче, обхваща Android таблетки и само компютри.

Препоръчано: