Square работи ли с Google Pixel?
Square работи ли с Google Pixel?

Видео: Square работи ли с Google Pixel?

Видео: Square работи ли с Google Pixel?
Видео: Обзор Pixel 4A - Google, я ВАС ЛЮБЛЮ!!... 2024, Може
Anonim

За по-удобно свързване препоръчваме connectthe Квадрат безконтактно и четец на чипове безжично към Google Pixel . Можете също да приемате безконтактни плащания с карти, плащания с чип карти и мобилни портфейли като Apple Pay и Google Плати.

Съответно, какви устройства са съвместими с Square?

В Квадрат четците на карти с магнитна лента и чип са съвместими с повечето Apple iOS и Android устройства работи с най-новите версии на софтуера. В момента не поддържаме: BlackBerry устройства (Поддържа се BlackBerry KEY2, който се захранва от Android.) Windows устройства.

Освен това, можете ли да използвате всеки четец на карти с Square? Да, читател е универсален. Не се съхранява всякакви информация за конкретна сметка или банкова сметка и др мога използван да се приемат плащания от множество Квадрат сметки.

Знайте също, Square работи ли с Pixel 2?

Читателят и Вашият Пиксел 2 . Apple вече има три поколения iPhone без жак за слушалки. И тази седмица Google обяви, че е Pixel 2 следва примера. Той се присъединява към няколко други телефона с Android, които вече са безжични, включително Moto Z и HTC U Ultra.

Square POS работи ли на Android?

Squarecan да се използва с Android смартфони и таблети под формата на Квадрат четец на карти с магнитна лента. То върши работа в тандем с Квадрат Приложение Point of Sale, което е достъпно безплатно в магазина на Google Play.

Препоръчано: