Samsung облак използва ли данни?
Samsung облак използва ли данни?

Видео: Samsung облак използва ли данни?

Видео: Samsung облак използва ли данни?
Видео: как перенести данные с одного телефона на другой с самсунга на самсунг с андроид 2024, Може
Anonim

Синхронизиране използвайки Wi-Fi или мобилен телефон данни

По подразбиране вашите приложения ще се синхронизират само с SamsungCloud когато телефонът ви има Wi-Fi връзка. Но можете да ги накарате да се синхронизират автоматично използвайки Подвижен данни , така че няма да пропуснете нищо. От Настройки докоснете Акаунти и архивиране и след това докоснете Облак на Samsung.

По този начин как да спра Samsung cloud да използва данни?

Отидете в Настройки. Сега намерете облак и Сметки. Изберете Облак на Samsung и отидете до Настройки за архивиране. Тук докоснете „Автоматично архивиране“, за да деактивирайте автоматично архивиране на вашия данни върху Облак на Samsung.

има ли такса за Samsung Cloud? Облакът на Samsung услугата на вашия телефон Galaxy предлага множество абонаменти за съхранение, така че можете да съхранявате още повече данни Облакът . Там са три плана, от които можете да избирате: на основен план, който е безплатен за Samsung клиенти, на План от 50 GB и дори план от 200 GB.

за какво се използва Samsung Cloud?

Облак на Samsung ви позволява да архивирате, синхронизирате и възстановявате съдържание, съхранявано на вашето устройство. Никога няма да загубите нищо важно за вас и можете безпроблемно да преглеждате снимки на всички устройства. Ако смените телефона си, няма да загубите нито една от данните си, защото можете да ги копирате през Облак на Samsung.

Как да получа достъп до Samsung Cloud?

Облак на Samsung опции за съхранение За да намерите различните планове, отворете Настройки и след това докоснете Акаунти и архивиране. Докоснете Облак на Samsung и след това докоснете План за съхранение. Плъзнете наляво или надясно, за да видите различните планове.

Препоръчано: