Мога ли да изтегля Internet Explorer на моя kindle fire?
Мога ли да изтегля Internet Explorer на моя kindle fire?

Видео: Мога ли да изтегля Internet Explorer на моя kindle fire?

Видео: Мога ли да изтегля Internet Explorer на моя kindle fire?
Видео: Настя и сборник весёлых историй 2024, Април
Anonim

То прави не предлагам Internet Explorer.

По същия начин, можете ли да използвате Internet Explorer на Kindle Fire?

Разглеждане на уеб На Kindle Fire изисква само активен интернет връзка и работи подобно на сърфиране на всеки друг таблетка . докосване“ уеб на Пожарни началния екран да се пуснете Silk уеб браузър.

Впоследствие въпросът е какъв интернет браузър е на Kindle Fire? Коприната е а браузър създаден от Amazon, специално за неговите преносими устройства. Някои хора се чудеха защо Amazon не е избрал да използва съществуващ браузър , като интернет Explorer, за Kindle Fire HD . Отговорът е, че Silk се възползва от способността на Amazon да използва собствените си сървъри, за да направи вашите сърфиране опит бързо.

В тази връзка мога ли да изтегля друг браузър на моя Kindle Fire?

Да, старият Firefox е достъпен като прост APK Изтегли за вашия Kindle Fire или всяко друго устройство с Android. В приложението има много „звънци“. За да инсталирате Firefox Mobile на theKindleFire , следвайте тези стъпки: Отворете на Копринена мрежа браузър и отидете на на Mozilla FTP.

Моят таблет Amazon Fire има ли нужда от антивирусен софтуер?

Когато става въпрос за инсталиране на вашите приложения Kindle Fire , най-добрият ви залог е Амазонка Appstore, който е построена с вашия таблетка се има предвид. Амазонка Appstore предлага няколко антивирусни програми за Безплатно. Те включват Norton Mobile Security за KindleFire , Avast! Мобилна сигурност и AVG Антивирус Безплатно.

Препоръчано: