Мога ли да изтегля Internet Explorer на телефона си?
Мога ли да изтегля Internet Explorer на телефона си?

Видео: Мога ли да изтегля Internet Explorer на телефона си?

Видео: Мога ли да изтегля Internet Explorer на телефона си?
Видео: Как да си изтеглим безплатно музика на iPhone 2024, Може
Anonim

Вие мога сега Изтегли на Microsoft Internet Explorer проследяване за вашия телефон , ако се интересувате от това. Голямото предимство за Edge е, че приложението позволява на потребителите да работят безпроблемно между тях Windows 10 устройства и техен смартфони с функция Продължи на компютър, която прескача между Подвижен и сърфиране на работния плот.

По този начин мога ли да изтегля Internet Explorer на моя телефон с Android?

Internet Explorer На Android . Сега използвам IE Android е възможно и вие мога използвайте IE ефективно, за да разглеждате интернет на твоят телефони с Android . Microsoft е разработила софтуер, наречен "RemoteIE", който позволява на потребителите да стартират IE устройства с Android . Вие мога използвайте RemoteIE с вашия акаунт в Microsoft.

Знайте също, какъв е браузърът на моя телефон? Вашият телефон с Android разполага с уеб- сърфиране ап. В наличност Android приложението е собствената мрежа за Chrome на Google браузър . Твоят телефон може да използва друга мрежа браузър ап. Общите имена за това приложение включват уеб, Браузър , и интернет.

Някой може също да попита, мога ли да изтегля Internet Explorer безплатно?

Internet Explorer може се счита за истинска революция в света на уеб браузърите, предлагайки ви истинска интернет опит. Вие можете да изтеглите Internet Explorer безплатно тук.

Има ли приложение за Internet Explorer?

Браузърът Edge на Microsoft най-накрая си проправя път към вашия телефон. В обяви компанията на мобилната му версия Internet Explorer наследникът е преминал на етап предварителен преглед и е сега на разположение за изтегляне на Android и iOS.

Препоръчано: