Имам ли Internet Explorer на телефона си?
Имам ли Internet Explorer на телефона си?

Видео: Имам ли Internet Explorer на телефона си?

Видео: Имам ли Internet Explorer на телефона си?
Видео: 4G Роутер с Sim - картой + RJ45 / Модель CPE 903 / ОБЗОР + ТЕСТЫ 2024, Може
Anonim

Вие мога сега изтеглете Microsoft's Internet Explorer проследяване за вашия телефон , ако се интересувате от това. Голямото предимство за Edge е, че приложението позволява на потребителите да работят безпроблемно между тях Windows 10 устройства и техен смартфони с a Функция Продължи на компютър, която прескача между Подвижен и сърфиране на работния плот.

Само така, мога ли да използвам Internet Explorer на телефона си?

Internet Explorer На Android . Сега използвайки IE На Android е възможно и вие може да използва IE ефективно да разглеждате интернет На вашите телефони с Android . Microsoft разработи софтуер, наречен "RemoteIE", който позволява на потребителите да стартирайте IE На Android устройства. Вие може да използва RemoteIE с твоя Майкрософт акаунт.

Освен това Chromebook има ли Internet Explorer? За съжаление, не, Chrome OS, която работи Chromebook не може да работи интернет Esplorer. Ако твоят Chromebook работи с версия на Android, можете да изтеглите браузъра Microsoft Edge от Google Playstore и да го използвате.

как да използвам Internet Explorer на моя iPad?

Краткият отговор е не, няма IE за iPhone или Ай Пад . Съжалявам, че ви казвам това, любители на Internet Explorer или тези от вас, от които се изисква използване за работа, но никога няма да има IE за iOS. Има две основни причини за това: Microsoft спря да прави Internet Explorer за Mac през 2006 г.

Как да стартирам Internet Explorer?

Internet Explorer (IE) може да се отвори от Бягай команда чрез изпълнение на iexplore. Ако искате да отворите уебсайт или уеб страница директно от Бягай прозорец, можете просто да посочите URL адреса на сайта/страницата с командата iexplore.

Препоръчано: