Мога ли да използвам Office 365 home за малък бизнес?
Мога ли да използвам Office 365 home за малък бизнес?

Видео: Мога ли да използвам Office 365 home за малък бизнес?

Видео: Мога ли да използвам Office 365 home за малък бизнес?
Видео: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Може
Anonim

Office 365 Home за използване с Малък бизнес . "? Office 365 Home ви позволява да инсталирате офис на до 5 компютъра или Mac, както и на 5 таблета с Windows, Android или iPad - идеално решение за малък предприятия и домове с повече от един потребител."

Имайки предвид това, можете ли да използвате Office 365 home за бизнес?

Основното Office 365 Business планът изглежда така Office 365 Home , освен че е лицензиран за търговски цели използване , и е разрешено до 300 души използване софтуерът, който е инсталиран на до пет компютъра/таблета/телефона.

Впоследствие въпросът е какво включва Office 365 бизнес? Office 365 Business . Настолни версии на офис приложения: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (плюс Access и Publisher само за компютър) Съхранение и споделяне на файлове с 1 TB хранилище на OneDrive. Един лиценз, напълно инсталиран, винаги актуален офис приложения на 5 телефона, 5 таблета и 5 компютъра или Mac на потребител.

Като се има предвид това, мога ли да използвам Office 365 Personal за моя малък бизнес?

Microsoft Office 365 Personal : По-достъпно за Малък Бизнеси. Нов, индивидуализиран абонамент за Microsoft Office 365 може бъде благодат за малък бизнес собственици. Абонати може да инсталира и използвайте Microsoft Office 365 на един настолен компютър и един таблет за $70 на година или $7 на месец.

Можете ли да споделите бизнес абонамент за Office 365?

Дял Вашият Office 365 У дома абонамент . Ако ти купих Office 365 У дома, можете да споделите Вашият абонамент обезщетения с до петима други души във вашето домакинство. Без допълнителни разходи, всеки човек Ти сподели с gets: Най-новата версия на офис приложения за PC, Mac, таблети и смартфони.

Препоръчано: