Мога ли да използвам SharePoint дизайнер с Office 365?
Мога ли да използвам SharePoint дизайнер с Office 365?

Видео: Мога ли да използвам SharePoint дизайнер с Office 365?

Видео: Мога ли да използвам SharePoint дизайнер с Office 365?
Видео: Kidnapping, Caucasian Style (HD) 2024, Може
Anonim

SharePoint Designer 2010 работи само с SharePoint 2010. Ако сте с помощта на Office 365 , тогава имате късмет, защото SharePoint Онлайн в Office 365 се основава на SharePoint 2010. Ако работите с SharePoint 2007 г. (и не SharePoint Онлайн, което е част от Office 365 ), инсталирайте SharePoint Designer 2007 г. вместо това.

Хората също така питат как SharePoint работи с Office 365?

Организациите използват SharePoint за създаване на уебсайтове. В Office 365 , можете да създадете сайт от SharePoint начална страница. Вие също получавате a SharePoint екипен сайт, когато създавате Office 365 група в Outlook Online или Office 365 . Ако сте вътре SharePoint Сървър, можете да създадете екип или редица други видове сайтове.

Освен това, безплатен ли е SharePoint с Office 365? Моите сайтове ( SharePoint Онлайн) е включено в Office 365 . Той позволява на студенти, преподаватели и служители да създават уебсайтове за сътрудничество, които могат да се използват за споделяне на файлове, възлагане на задачи, стартиране на блогове и изграждане на работни процеси.

Като се има предвид това, може ли SharePoint Designer да се използва с Sharepoint Online?

Microsoft предоставя поддръжка за Дизайнер на SharePoint да се използване в SharePoint онлайн сайтове. Вие мога използвайки SharePoint Designer да създам работния процес в SharePoint онлайн . Но SharePoint Designer 2013 ще не се поддържа след 2026 г.

Безплатен ли е Microsoft SharePoint?

Microsoft SharePoint не е Безплатно . Или можете да вземете хардуера и софтуера и да го инсталирате на сървърна операционна система и да го използвате, което е дълъг процес и изисква много разходи за лицензиране.

Препоръчано: