За какво се използва SharePoint дизайнер?
За какво се използва SharePoint дизайнер?

Видео: За какво се използва SharePoint дизайнер?

Видео: За какво се използва SharePoint дизайнер?
Видео: Бриллиантовая рука (FullHD, комедия, реж. Леонид Гайдай, 1968 г.) 2024, Може
Anonim

SharePoint Designer 2013 г. може да бъде използван за създаване и персонализиране на сайтове и решения, които съдържат логика на приложението, но не изискват писане на код. Можеш използване за добавяне и промяна на източници на данни, персонализиране на изгледи на списъци и данни, изграждане и внедряване на бизнес работни процеси, проектиране на корпоративна марка и много други.

Освен това за какво е полезен SharePoint?

SharePoint е инструмент за управление на документи и сътрудничество, разработен от Microsoft. По същество това е интранет и система за управление на съдържанието, която се използва за вътрешни цели, за да подпомогне обединяването на една организация.

Знайте също, прекратен ли е SharePoint Designer? Microsoft SharePoint Designer (SPD), известен преди като Microsoft Office SharePoint Designer , е прекратено Безплатна програма за HTML редактор за създаване или модифициране на Microsoft SharePoint сайтове, работни процеси и уеб страници. Той е част от Microsoft SharePoint семейство продукти.

Във връзка с това, имам ли нужда от дизайнер на SharePoint?

Вие мога не използвай SharePoint Designer като по-общ инструмент за уеб разработка. Ако нямате а SharePoint сайт за разработване, тогава нямате трябва за SharePoint Designer (или наистина нещо, върху което да работи). Ако ти трябва по-общ инструмент за уеб разработка, вижте Microsoft Expression Web.

Можете ли да използвате SharePoint дизайнер с SharePoint Online?

Можеш Изтегли SharePoint Designer 2010 от Центъра за изтегляне на Microsoft. Предишната версия, Microsoft Office SharePoint Designer 2007, прави не работи с SharePoint Online.

Препоръчано: