Можете ли да играете на Mac mini?
Можете ли да играете на Mac mini?

Видео: Можете ли да играете на Mac mini?

Видео: Можете ли да играете на Mac mini?
Видео: Два месяца с Mac Mini на M1! Что не так? 2024, Може
Anonim

Всички версии на Mac Mini се доставя с Intel UHDGraphics 630. Не е налична опция за дискретна графика. Това означава Вие нямам късмет, ако Вие искате да играете дори и най-малко взискателния 3D игри . игри е мейнстрийм, но Mac Mini може не се справям с повечето заглавия.

Освен това, може ли Mac да се използва за игри?

Macs не са игри компютри, но те са ви компютри мога игра е включена - стига да приемете техните ограничения. Ако търсите компютър, който мога играй най-новото игри с високо качество, потърсете другаде. Но ако вече притежавате a Mac и просто искам начин да убиеш няколко часа, то мога работа.

По същия начин Mac Mini има ли графична карта? В Mac Mini не опакова специален графична карта , и определено изостава от iMac 5K, който е се доставя с Radeon Pro графичен процесор.

По този начин можете ли да стартирате fortnite на Mac mini?

Fortnite Трябва бягай на Mac mini , но с включената графична карта може и да не бягай както и него бих могъл на други машини. Добрата новина е Fortnite е безплатно, значи ако ти има Mac mini струва си да се опита бягай играта и вижте как се играе.

Може ли MacBook Pro да стартира игри?

Така че, извън кутията, MacBook Pro не е добър форматиране. Вие мога играйте много случайни steam игри , Вие мога дори играйте много MOBA, FPS игри и Hearthstone, но с интензивна графика игри като Witcher 3 не може да се говори. Причината за това е само графичният процесор на лаптопа, но има опции, като корпуси за eGPU.

Препоръчано: