Съдържание:

Firefox използва ли Flash?
Firefox използва ли Flash?

Видео: Firefox използва ли Flash?

Видео: Firefox използва ли Flash?
Видео: Топ 10 полезных плагинов для Mozilla Firefox 2024, Може
Anonim

В допълнение, 64-битовата Firefox за Windows поддържа само Flash плъгин. Започвайки с Firefox 52 през март 2017 г., плъгини, различни от Adobe Flash вече не се поддържат в Firefox . Firefox Extended SupportRelease 52 ще продължи да поддържа не- Flash плъгини до началото на 2018 г.

Следователно, работи ли Firefox с Flash?

За да се запази сигурността на потребителя, веднъж Flash е вече не се поддържа от корекции за сигурност на Adobe, няма версия на Firefox ще заредете плъгина. Като част от подобряването Firefox производителност и сигурност тази година, Firefox потребители ще изберете кои сайтове могат бягай на Flash плъгин.

Някой може също да попита дали Firefox все още поддържа Flash? Започвайки с Firefox 52 през март 2017 г., плъгини, различни от Adobe Flash вече не са поддържани в Firefox . В началото на 2020 г. Поддръжката на Flash ще бъде бъде напълно премахнат от потребителските версии на Firefox . В Firefox Разширено поддържа Освобождаване (ESR) ще продължи да подкрепя за Flash до края на 2020г.

Знайте също, как да разбера дали Flash е активиран във Firefox?

Във вашия Firefox браузър, въведете "about:addons". на адресната лента и натиснете enter(1). След това нататък на страница с добавки, намерете Shockwave Flash (Adobe Flash Player) и изберете „Винаги активирай“от на падащо меню(2).

Как да инсталирам Flash на Firefox?

Активирайте Flash Player във Firefox

  1. В падащото меню щракнете върху опцията, наречена Добавки.
  2. От опциите в лявата част на екрана изберете Plugins.
  3. Превъртете надолу списъка с плъгини, докато намерите Shockwave Flash (това е друго име за Flash Player).
  4. Активирайте Flash, щракнете върху падащото меню на приставката ShockwaveFlash и изберете Винаги активирай.

Препоръчано: